Aquila Ékszeresháza

Aquila Ékszeresháza

Mit vegyek fel esküvőre?

2019. június 27. - Aquil

itt_a_fesztival_szezon_4.png

 

Múlt hétvégén esküvőn voltunk s férjemmel. miközben a násznép ötlözékét nézegettem foglamazódott meg bennem ennek a bejegyzésnek az ötlete.

A nyárhoz ugyanúgy hozzátartoznak az esküvől, mint a napsütés. Télen is van mindkettőből, de mivel gyakrabban van, ezért a nyárral hozzunk igazán összefüggésbe.

Na de milyen a jó ruha? Kinyitod a szekrényedet és próbálsz valami használhatót elővarázsolni a mélyéről. Ha pedig 'nincs egy göncöd, amit felvehetnél' vagy bármilyen indokkal inkább valami újat vásárolnál, az alábbi tiltólistát érdemes szem előtt tartani:

Fehér ruha

Mivel ez a szín a menyasszony kiváltsága, még véletlenül se ebben menj el az esküvőre, még akkor sem, ha pont a múlt héten vetted, remekül áll és 40 fok van.

Fekete ruha

Coco Chaneltől ered elvileg a kis fekete ruha elmélete, miszerint minden nő ruhatárának elengedhetetlen kelléke. Attól függ milyen kiegészítőt veszel fel hozzá más és más alkalomhoz illik. A fekete épp ezért a tökéletes alkalmi viselet. Lenne. Viszont mivel a gyász színe, nem ajánlott felvenni. Ha egy fekete szoknyához felveszel egy világos felsőt, vagy egy mintás ruhában van valamennyi fekete az megfelelhet, de azért igyekezz elkerülni a titkárnő, iskolai évzáró összeállítást. Ha mindenképpen feketét akarsz felvenni, vegyél fel hozzá színes kiegészítőt, és kérdezd meg a menyasszonyt.

Piros ruha

Bármit mondjanak is a külföldi oldalak, nálunk nem illik piros ruhát felvenni esküvőre, mivel ez a menyecske ruha színe. A bordó a határon mozog, nekem is van, de talán erről is illik megkérdezni a menyasszonyt.

Pánt nélküli ruha

Ha templomi esküvőre mész, ezt a ruhadarabot kerüld. Áthidaló megoldásként egy boleró vagy vékony sál megoldást jelenthet. Odabent úgyis hűvös lesz.

Rövid szoknya

Feszülős miniszoknyához nem ez a legjobb alkalom. Táncolni is könnyebb egy lazább, térdig érő ruhában.

Ezek után pedig mi az, amit felvehetsz?

A hétvége tanulsága számomra az volt, hogy idén a zöld a menő. A sötétkék szintén egy eléggé biztonságos választás. Összeállítottam egy pinterest boardot inspirációnak. Ide kattintva meg tudod nézni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aquilaekszerei.blog.hu/api/trackback/id/tr8514914956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása